ANTALYA / KAŞ - Kaş Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

11/B sınıfı öğrencimiz Melike KAYA, Dilimizin Zenginlikleri Proje kapsamıdna yapılan Sözlük Tasarımı yarışmasında ilçe birincisi olarak bizleri gururlandırdı.

Şbt

Sınav tarihlerimiz belli oldu.

Şbt

9.Sınıf Öğrencilerimiz Coğrafya öğretmenimiz R. MADENCİ ile birlikte Kaş Meteoroloji Müdürlüğünü Ziyaret Etti.

Şbt

Bakanlığımızın paylaştığı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizin yapmış olduğu çalışmalardan görüntüler.

Ekm

Kaş Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, Amatör Spor Haftası çerçevesinde futsal,voleybol ve masa tenisi maçları turnuvası düzenlendi.

Fotoğrafın üzerine tıklayınız.

19 Eylül Gaziler Günü mesajı

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının kabulunün 100. Yıl dönümü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri düzenlendi.

May

Fizik Öğretmenimiz Mehmet ÇEBER´in rehberliğinde öğrencilerimiz Yaprak Yeşil, Ceren Güler ve Huriye Ceyhan; okulumuzun birinci katındaki karşı duvara şehitlerimiz onuruna Çanakkale Şehitleri Anıtını çizdiler. Ellerine sağlık!

May

10. Sınıf İngilizce Destekleme ve Yetiştirme Kursuna katılan öğrencilerimizle, okuduğumuz bir hikayeden etkilenerek bir etkinlik planladık. İngilizce ve Türkçe yazdığımız mesajımızı Türk Bayraklı bir balona ilişitirip okulumuzun kapısının önünden gökyüzüne yolladık. Maksat gök kubbede hoş bir sada bırakmak ve belki birinin yüreğine dokunmaktı.